BASISFEESTJES...

Basisfeestjes zijn rustige kinderfeestjes.

Deze rustige basiskinderfeestjes zijn bedoeld voor alle kinderen die behoefte hebben aan rust en structuur. Dat kunnen bijvoorbeeld ook kinderen zijn met een vorm van autisme of AD(H)D.

Dat houdt in dat er naast een knutsel nog vier spellen toegevoegd zijn. Niet teveel wisselingen dus, wat ook zorgt voor rust. Er zijn weinig competities bij de spelletjes aanwezig. Voor een overzichtelijk feestje is deze doos voor vijf kinderen samengesteld, maar kan aangevuld worden aan meer kinderen.
Er zijn mooie kleurplaten of puzzels van het betreffende thema toegevoegd. Tijdens lege momentjes kunnen de kinderen die zelf maken. Even iets voor zichzelf doen, is ook heel fijn. 

Er zijn ook picto’s toegevoegd die je op kan hangen, zodat de kinderen kunnen zien wat ze op het feestje gaan doen.

Na je bestelling krijg je een schema en handleiding toe gemaild. Als daar behoefte aan is kun je een planning maken van hoe je het kinderfeestje laat verlopen. Wat gaan jullie eerst doen en wat daarna. Als je deze planning op een duidelijke plaats ophangt, hebben de kinderen op het feestje een duidelijk overzicht van wat jullie gaan doen. Het schema wat je toegestuurd krijgt is als voorbeeld, je kunt de planning helemaal naar eigen wensen invullen.

Daarnaast is het nog een idee om met naamkaartjes te werken. Je maakt dan voor ieder kind een kaartje met zijn/haar naam erop en zet die neer op de plaats waar hij/zij mag gaan zitten. Dat kun je voor het  knutselen en voor het eten gebruiken.

Bij deze feestjes worden alle documenten geknipt en klaar voor gebruik aangeleverd!

Sorteer op

Openingstijden webshop:

Ma. t/m Zat.

Op zondag zijn wij gesloten

© 2017 - 2024 www.tijsentoosje.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel