Navigatie

Voorwaarden

VOORWAARDEN

Het fijnste is als u op tijd bestelt, dan is er nog keuze genoeg en kunnen wij het in orde maken. Maar schroomt u niet om te bestellen als u later bent! Niet geschoten is altijd mis.

Al onze pakketten mogen alleen gebruikt worden onder toezicht van een volwassene.

Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met zaterdag. Zondag zijn wij gesloten. Ook verhuren wij geen verjaardagsdozen voor feestjes die op zondag gehouden worden. Tot drie dagen van tevoren kunt u de themadoos annuleren, mits u een goede reden daarvoor hebt. Heeft u echter het draaiboekje al per mail ontvangen dan betaalt u € 9,95 annuleringskosten. Dit geldt ook als u de themadoos drie dagen voor de datum waarop het feestje gehouden zal worden, annuleert.

Afhalen van uw bestelling

U kunt in vijf plaatsen uw bestelling afhalen:

  • VEENENDAAL - Corine Boer - Nijhofflaan 152
  • WERKENDAM - Fam. W. van de Geer - Nonnenweer 8
  • LISSE - Elza de Haan - Mendeldreef 110
  • ZOELEN (TIEL) - Janneke Boer - Heeskampsesteeg 1
  • GOUDA - Rianne Trouwborst - Abel Tasmanlaan 46

BESTEL MINIMAAL TWEE WEKEN VAN TEVOREN. Later kunt u het ook proberen, maar dan kan het zijn dat er voor een enkele reis verzendkosten in rekening gebracht moeten worden, i.v.m. het vervoer (dat geldt niet voor Veenendaal, daar staan de themadozen, van daaruit is er vervoer naar de andere plaatsen.)

Indien bij het terugbrengen van de doos blijkt dat er onderdelen zijn beschadigd of verloren, wordt daar een passende vergoeding voor in rekening gebracht.

De themadozen kunnen één of twee dagen voor het feestje worden opgehaald op een afgesproken tijdstip. Als het erg druk is, wordt het één dag van te voren, als er ruimte is, kan het twee dagen van te voren. U kunt zelf uw voorkeur (dus één of twee dagen van te voren + het tijdstip waarop u komt) aangeven.

De dag na het feestje wordt de doos weer terugbezorgd. Als het feestje op vrijdag of zaterdag is, kan de doos ook op maandag teruggebracht worden.

Per post

1. De themadoos wordt in een stevige doos verpakt en naar u toegestuurd. De themadoos per post kan eventueel ook worden afgeleverd op uw werkadres.

2. Na het gebruik van de themadoos gaat alles weer terug in de doos en stuurt u de doos weer naar ons toe. Dat doet u door de etiket met het adres erop die in een envelop in de doos te vinden zijn, op de doos te plakken, de doos dicht te doen met de twee riempjes en de doos bij het postkantoor af te geven nadat u een retourzegel gekocht heeft. 

3. De themadoos wordt drie dagen van tevoren opgestuurd. Dus als het feestje op vrijdag is, wordt de doos dinsdag opgestuurd. Als het na het weekend is, bijvoorbeeld op maandag of dinsdag, dan wordt de doos op donderdag opgestuurd. Is het feestje op woensdag, dan wordt de doos op vrijdag opgestuurd.

4. In principe is de doos er één dag na het versturen, het kan echter twee dagen duren.

5. Eén dag na het feestje wordt de doos weer teruggestuurd. Als het feestje op vrijdag of zaterdag is, mag de doos op maandag worden teruggestuurd.

6. Als u naast andere artikelen ook uitnodigingen bestelt, dan kunnen deze eerder verzonden worden zodat u de uitnodigingen tijdig uit kunt delen. De verzendkosten van de uitnodigingen worden dan uiteraard wel doorberekend, naast de verzendkosten van de andere artikelen.

Wilt u als de verkleedkleding of het tafelkleed vies geworden is, deze uitwassen en weer schoon in de doos terug doen? Bij voorbaat dank voor uw medewerking!

Wij behouden ons het recht voor om zonder opgaaf van redenen een bestelling / reservering te weigeren.

Al onze producten mogen niet nagemaakt worden.

Themadozen en verkleedkleding mogen niet verhuurd worden aan derden.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2017 www.tijsentoosje.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel