Vorige Artikel 7 van 18 Volgende

Chocoladefeestje

€ 44,95

8 tot en met 12 jaar - kant-en-klaar pakket voor 8 personen

Maak op jouw feestje met je vriendinnen een heel mooi doosje. Je versiert het doosje met lint en een mooi label.

Jullie maken ieder zes bonbons, onder andere in de vorm van een bloem, een hartje en een lepeltje. Chocolaatjes maak je door chocolade te smelten en dan in de malletjes te gieten. De bonbons versier je met kleine hartjes en snoepjes.

Als de chocolaatjes hard zijn geworden, kun je aan het einde van het feestje de chocolaatjes in het doosje doen en het doosje dicht maken.

Tip: Het is handig als er op dit feestje twee volwassenen zijn om te helpen. 

Na het chocolaatjes maken is het tijd om een aantal leuke spellen te doen,  o.a.''Teken en Raad',  'Werp een punt' (actief buitenspel) ,'IJsjesspel' , Pizzaspel.

- De inhoud van het pakket bevat: melk- en witte chocolade, versiersnoepjes, chocolademallen, 2 handige schalen om het chocolade in te smelten, pollepel, mooi stevig papier met het bouwplaatje van het doosje erop, lint/labels, versieringen voor het doosje, zakjes om de doosjes chocolade in te bewaren, een handleiding waar het feestje stap voor stap in staat beschreven, twee spellen om na het bonbons maken met elkaar te spelen. 

- Wat je van je zelf mag gebruiken: plakband om de doosjes dicht te plakken, 2 pannen om de chocolade au-bain-marie in te smelten. Pennen of stiften om de namen op het labeltje te schrijven. 

Uiteraard gaan de doosjes chocolade na het feestje mee naar huis, de overige materialen gaan na gebruik weer terug, je leent deze doos dus.

 

 

 

Openingstijden webshop:

Ma. t/m Zat.

Op zondag zijn wij gesloten

© 2017 - 2023 www.tijsentoosje.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel