Vorige Artikel 12 van 18 Volgende

NIEUW! Soldatenbasisfeestje

€ 37,95

Wat is een basiskinderfeestje?

Dit is een rustig kinderfeestje, ook wel een basiskinderfeestje genoemd.

Deze rustige basiskinderfeestjes zijn bedoeld voor alle kinderen die behoefte hebben aan rust en structuur. Dat kunnen bijvoorbeeld kinderen zijn met een vorm van autisme of AD(H)D. Maar deze feestjes zijn ook geschikt voor kinderen die geen vorm van autisme of AD(H)D hebben, maar wel behoefte aan rust en structuur hebben.

Dat houdt in dat er naast een knutsel nog een paar spellen toegevoegd zijn. Niet teveel wisselingen dus, wat ook zorgt voor rust. Er zijn weinig competities bij de spelletjes aanwezig. Advies is ook om niet teveel kinderen uit te nodigen, dat draagt ook zeker bij aan een rustig kinderfeestje. Deze doos is voor vijf kinderen samengesteld, maar kan aangevuld worden aan meer kinderen.

Een tweede advies is om het feestje niet te lang te maken, dan blijft het leuk tot het einde toe!

Er zijn ook pictos toegevoegd. Er is wel gekozen voor fleurige picto’s in verjaardagsstijl. Zijn die voor jouw kinderen niet duidelijk genoeg, dan kun je zelf nog kiezen om andere eenvoudiger picto’s te gebruiken. Je hangt de picto’s op een duidelijke plaats op. De kinderen zien nu goed voor zich wat ze op het feestje gaan doen.

Op het schema wat je na een bestelling krijgt toegemaild, kun je een planning maken van hoe je het kinderfeestje laat verlopen. Wat gaan jullie eerst doen en wat daarna. Dit is én voor jezelf handig én voor de kinderen. Als je deze planning op een duidelijke plaats ophangt, hebben de kinderen op het feestje een duidelijk overzicht van wat jullie gaan doen. Je kunt de planning helemaal naar eigen wensen invullen.

Vandaar dat je deze ook gemaild krijgt, zodat je bijvoorbeeld ook een bepaalde kolom kunt deleten, als je die niet gebruikt (bijvoorbeeld de tijden, dat zal niet voor iedereen nodig zijn).

Verder is het voorbeeldschema ingevuld, zodat je een voorbeeld ziet. Dit delete je nadat je het gezien hebt en maakt er dan je eigen schema van.

Daarnaast is het nog een idee om met naamkaartjes te werken. Je maakt dan voor ieder kind een kaartje met zijn naam erop en zet die neer op de plaats waar het desbetreffende kind mag gaan zitten. Dat geldt dan voor het knutselen en voor het eten. Dan is de plaats ook duidelijk en voorkomt het verwarring waar het kind mag gaan zitten..

Luister verkleed als een echte Soldaat naar een spannend verhaal en ga dan actief aan de slag. 8-12 jaar

  • Knutselen: PVC-geweer
  • Soldatenspellen: Kruisboog schieten op een mooi doel, Touw trekken en Zandzakjesrace
  • Inclusief soldatenpakken, soldatenbaretten en alle materialen die nodig zijn voor de knutsel en voor de spellen.
  • Inclusief Soldatentafelkleed, Soldatenslinger en Soldatennet.
  • Inclusief draaiboek waarin het feestje compleet staat beschreven. Ook staan daar leuke en makkelijke recepten in voor bijpassende hapjes.

Compleet Soldatenfeestje voor 5 Soldaten. Alleen het eten en drinken moet nog aangeschaft worden. Deze doos kunt u na gebruik weer terugsturen.

 

Openingstijden webshop:

Ma. t/m Zat.

Op zondag zijn wij gesloten

© 2017 - 2023 www.tijsentoosje.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel